Svenskalinks.se
 
--»  

Portaler

Jobb & Utbildning -» Portaler

1 Glosboken.se

Glosboken.se

På Glosboken.se kan du träna glosor enkelt och roligt. Låt din lärare eller dina kompisar skriva glosorna och öva sedan framför datorn hemma.
Glosboken har även ett stort utbud av andra typer av öningar än det normala glosförhöret. Besök oss för en unik upplevelse! Det ska vara kul att lära sig!.
2 Glosor.eu - Roligt glosförhör

Glosor.eu - Roligt glosförhör

Med glosor.eu kan du plugga dina glosor på ett roligt sätt.
Du kan till exempel spela olika ordspel som hänga gubbe, memory, twister och mastermind med dina glosor.
Du kan prova allt detta utan att logga in, detta behövs dock för att lägga in dina egna glosor. Att logga in och att fixa ett konto är självklart helt gratis..
3 mystep

mystep

På myStep hittar du som student alla typer av jobb. Vi samlar alla examensarbete, sommarjobb, extrajobb och deltidsjobb för studenter i vår unika jobbsökmotor. Dessutom hittar studenter här även bostadsinformation och lönestatistik..
4 Studiekanalen.se

Studiekanalen.se

Studiekanalen är Sveriges mest händelserika mötesplats för studenter och utbildare på gymnasial och eftergymnasial nivå, samt kurser på fritiden.

På Studiekanalen.se söker du som blivande studerande efter aktuella utbildningar, deltar i forum, samt följer med i utvecklingen av de senaste nyheterna och de mest intressanta reportagen inom utbildningsområdet..
5 Vi skriver snygga och säljande CV

Vi skriver snygga och säljande CV

Ett säljande CV är ett måste! Dina erfarenheter och dina personliga egenskaper är självklart viktiga, men det är inte alltid den som har mest gedigen kompetens som får jobbet, utan snarare den som är duktigast på att marknadsföra sig själv.

Arbetsmarknaden idag. Uppsägningar och varsel haglar över landet, arbetslösheten förväntas att nå skyhöga siffror. Antal sökande Många söker .

Global-WebLinks.com | Internationalt Indeks Min personlige Blog