Svenskalinks.se
 
--»  

Jobbforum | Bemanningsföretag för akademiker med erfarenhet

Jobb & Utbildning -» Jobbforum

Bemanningsföretag för akademiker med erfarenhet

Bemanningsföretag för akademiker med erfarenhet

Vi arbetar med rekrytering och uthyrning inom tjänstesektorn. Våra affärsområden är Administration, Bank och Finans, Ekonomi, IT samt Sälj & Marknad. För Företag Hyr eller rekrytera en akademiker med erfarenhet, till ett rimligt pris! Academic Resource är ett modernt bemanningsföretag där både konsultchefer och rekryteringsassistenter har tidigare erfarenhet från branschen och kommer från något av de större bemanningsföretagen.

För Arbetssökande Vi arbetar idag med många välkända företag och kan därför erbjuda dig många intressanta tjänster. Din framgång är vår så för dig som är ambitiös ligger framtiden i din egen insats. Vi kan även erbjuda kvalificerade tjänster för dig som söker dig utomlands. Arbetet som konsult hos Academic Resource är omväxlande och utvecklande.

Fokus ligger på dig, som konsult hos oss, dina önskemål och karriärvisioner. Genom att satsa på långsiktiga relationer med både kunder och konsulter skapar vi en gemensam plattform för framtiden. Vi tar våra konsulter vidare genom en ömsesidig relation byggd på förståelse, kunskap och respekt. Vi ser människan.

Sökord: rekrytering, bemannin, konsult, sälj, marknad, administration, bank, finans, IT, ekonomi

Tillagd d. 02-12-2009 19:06:32
Kategori: Jobb & Utbildning » Jobbforum
URL: http://www.academicresource.se
Ändra Länk: Meddela oss ändringar


Länk kommentar:
Inga kommentarer ännu

Skriv kommentar om hemsidan: Bemanningsföretag för akademiker med erfarenhet
Din Namn:
Validering: 2 + 1 =
Kommentar:Relaterade länkar:

 

Global-WebLinks.com | Internationalt Indeks Min personlige Blog