Svenskalinks.se
 
--»  

Konsulter | Hyr din arbetsgivare

Jobb & Utbildning -» Konsulter

Hyr din arbetsgivare

Hyr din arbetsgivare

Många drömmer om att starta ett eget företag men vägen dit kan kännas krånglig och osäker, mycket beroende på att alla de krav som myndigheterna ställer inte är lätta att känna till och hantera för en ny entreprenör.
En tredje väg som förenar företagarens frihet med servicen av att vara anställd är egenanställning. Syftet med egenanställningskonceptet är att erbjuda den enskilde anställning i ett så kallat egenanställningsföretag för att starta, och yrkesmässigt driva, egen företagsverksamhet utan F-skattsedel.
Arbetsgivaransvaret överlåts på egenanställningsföretaget som administrerar skatter, sociala avgifter, faktureringar, lön och försäkringar. De egenanställda får helt ägna sig åt sin affärsidé och bidrar därmed till att både öka arbetskraftsutbudet och minska arbetslösheten och svartjobben.

Då vi under många år arbetat med företagsutveckling och då sett svårigheterna till flexibla lösningar både för företag som vill anlita för sina arbetstoppar och personer som vill jobba men inte kan få anställning lanserade vi för två år sedan detta nya koncept med egenanställning eller "Hyr din arbetsgivare".

Sökord: Hyr din arbetsgivare, egenanställning, egenkonsult

Tillagd d. 02-08-2009 19:00:58
Kategori: Jobb & Utbildning » Konsulter
URL: http://www.dittbolag.se
Ändra Länk: Meddela oss ändringar


Länk kommentar:
Inga kommentarer ännu

Skriv kommentar om hemsidan: Hyr din arbetsgivare
Din Namn:
Validering: 6 + 10 =
Kommentar:Relaterade länkar:

TACTIC Företagsförmedling


Äger du en riktig guldgruva? Vi som professionella företagsförmedlare kan lotsa affären i hamn medan du som ägare kan fortsätta at

 

Global-WebLinks.com | Internationalt Indeks Min personlige Blog